Oppimisalusta Johtaminen digitaloudessa kurssille

Hei kaikki!

Tämä blogi toimii oppimisalustanani liiketalouden ammattikorkeakouluopintojeni Johtaminen digitalous kurssilla. Seuraavaksi muutama fakta siitä, kenen näkökulmasta tulevien postauksien aiheita tarkastellaan.

Kuka?

Viveka Tiitola, 21-v, Kouvola

Koulutus?

Suoritan parhaillani digitaalisen liiketalouden tutkintoa Kaakkois Suomen Ammattikorkeakoulussa.

Työ? 

Muotiala, vaatemyyjä. Sivutyö - tanssinohjaaja



Ruudun tällä puolen kirjoittelee siis tosiaankin parikymppinen digitaalisen liiketalouden opiskelija, joka suhtautuu elämään ja uuden oppimiseen kunnianhimoisesti ja innolla. Syy, miksi päädyin opiskelemaan juuri digitaalista liiketoimintaa, on vahvasti siinä, että uskon sen olevan todellisesti tulevaisuuden ala, jonka osaajille on kysyntää alasta ja paikasta riippumatta.

Digitalisaatio tuo minut ja sinut, meidät kaikki, osaksi jotakin suurempaa. Se yhdistää kansalaiset ja yritykset kehityksen keskiöön ja haastaa meidåt vastaanottamaan muutoksen kohti uutta. Se on voimavara ja turva, joka on jo nyt mahdollistanut ja tulee tulevaisuudessa mahdollistamaan paljon hyvää. 

Tervetuloa seuraamaan ajatuksiani digitaloudesta ja sen vaikutuksista ympäristömme erilaisiin elementteihin, kuten johtamiskulttuuriin.

-Viveka Tiitola

Kommentit